DONIRAJ - DONATE - Vive Zene Tuzla  
Vive Zene Tuzla


- Obavještenje za pružanje psihološke podrške -

 

U skladu sa misijom i ciljevima naše organizacije koji se odnose na poboljšanje mentalnog zdravlja ljudi, UG „Vive Žene“ otvaramo naše telefonske linije za pružanje psihološke podrške namjenjene svima koji se osjećaju uznemireno povodom trenutne vanredne situacije u državi.

Ohrabrujemo da se jave i sve one osobe koji se nalaze u kućnoj izolaciji ili karantinu, i ne znaju kako da prevaziđu sve ovo.

Psihološku podršku možete dobiti svakog radnog dana od 9h do 17h pozivom na broj 035/225-310; 035/226-819 ili svoja pitanja i dileme vezane za teško nošenje sa aktuelnim događajima možete uputiti i na email: vivezene@bih.net.ba ili jednostavno ostavite poruku u inbox. U što kraćem roku, dobit ćete odgovor od nas.

 

 


 
Vive Zene FB
Vive Zene FB
Vive Žene
Group
Vive Žene
Funpage

Telefon za pomoc

Sadržaj na ovoj stranici je nastao u okviru projekta „Osnaživanje žena za građansku participaciju i unaprijeđenje društvene kohezije u lokalnim zajednicama“, kojeg provodi UG Vive Žene u sklopu Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: unaprijeđenje dijaloga i društvene kohezije u, i između, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji provode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF).

Stavovi i mišljenja na ovoj web stranici su stavovi i mišljenja UG Vive Žene i ne odražavaju nužno stavove i mišljenja UN agencija koje implementiraju program niti partnera u programu.

25 godina Vive Zene Tuzla


FILM
VIVE ŽENE
Vive Zene Film
Centar za terapiju i rehabilitaciju

European UnionIAMANEH SchweizOlaf Palme CenterOHCHRMedicor FoundationDijalog za buducnost  
www.vivezene.ba