DONIRAJ - DONATE - Vive Zene Tuzla  
Vive Zene Tuzla


- Učešće na konferenciji "Multidisciplinarni pristup prevenciji i borbi protiv nasilja u porodici -

 

U organizaciji Gender Centra FBiH, konferenciji "Multidisciplinarni pristup prevenciji i borbi protiv nasilja u porodici" (11. i 12. decembar) prisustvovale su Selma Tufekčić i Danijela Kaloci ispred U.G. "Vive Žene" Tuzla.

Ispred koordinacionog tijela TK o aktivnostima na području Tuzlanskog kantona izvještavala je Danijela Kaloci,. Učesnici konferencije su i naši dugogodišnji suradnici iz institucija sa područja Županije Posavske i Tuzlanskog kantona.

 

 


 
Vive Zene FB
Vive Zene FB
Vive Žene
Group
Vive Žene
Funpage

Telefon za pomoc

Sadržaj na ovoj stranici je nastao u okviru projekta „Osnaživanje žena za građansku participaciju i unaprijeđenje društvene kohezije u lokalnim zajednicama“, kojeg provodi UG Vive Žene u sklopu Zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost: unaprijeđenje dijaloga i društvene kohezije u, i između, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije“, koji provode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF).

Stavovi i mišljenja na ovoj web stranici su stavovi i mišljenja UG Vive Žene i ne odražavaju nužno stavove i mišljenja UN agencija koje implementiraju program niti partnera u programu.

25 godina Vive Zene Tuzla


FILM
VIVE ŽENE
Vive Zene Film
Centar za terapiju i rehabilitaciju

European UnionIAMANEH SchweizOlaf Palme CenterOHCHRMedicor FoundationDijalog za buducnost  
www.vivezene.ba