Vive Zene Tuzla


- Jasna Zečević učesnica panel diskusije: „Švicarska, partner Bosne i Hercegovine
u izgradnji mostova između ljudi, društava i kultura“ -

 

Švicarska ove godine proslavlja 20 godina saradnje sa Bosnom i Hercegovinom. U povodu obilježavanja ovog značjanog jubileja bit će organizirana i zvanična proslava, u četvrtak, 02. juna 2016. godine u Domu mladih – Centar Skenderija u Sarajevu sa početkom u 13.00 sati.
Na centralnoj ceremoniji bit će prikazan kratki dokumentarni film „20 godina Švicarskog programa saradnje u BiH: retrospektiva i budućnost“, panel diskusija na temu „Švicarska, partner Bosne i Hercegovine u izgradnji mostova između ljudi, društava i kultura“ sa gostima iz Švicarske i BiH, te će se predstaviti izložba fotografija „20 godina – 20 lica i priča“. Na panel diskusiji učestvovat će i Jasna Zečević, direktorica Vive Žene – Centra za terapiju i rehabilitaciju Tuzla.


Program konferencije na linku:
http://www.hocu.ba/wp-content/uploads/2016/05/Pozivnica-na-proslavu-20-godina-saradnje-Svicarske-i-BiH_02.06.2016.pdf

Jasna Zecevic

 

 

 


 

Vive Zene FB
Vive Žene Group

PETICIJA

Bosna i Hercegovina nema zakon o pravima žrtava torture! Procjenjuje se da trenutno postoji oko 200.000 žrtava i njihovih porodica, koje još uvijek čekaju da država prizna njihova osnovna prava i omogući im dostojanstven život. Potpisivanjem ove peticije dajete podršku za donošenje zakona o pravima žrtava torture u Bosni i Hercegovini. Peticiju možete potpisati klikom ovdje.


FILM
VIVE ŽENE
Vive Zene Film
Centar za terapiju i rehabilitaciju

  European UnionIAMANEH SchweizOpen Society FoundationsOHCHRMedicor Foundation  
www.vivezene.ba