DONIRAJ - DONATE - Vive Zene Tuzla  
Vive Zene Tuzla


- Sajam proizvoda žena sa selu u Tuzli 14.10.2018. -

 

UG “Vive Žene“ Tuzla, u saradnji sa Mrežom žena u Podrinju koju čine slijedeće organizacije: UŽ „Jadar“ Konjević Polje, UŽ „Maja“ Kravica, UPP „Drina“ Burnice, Udruženje žena Cerska, Udruženje žena Podrinje Vlasenica i ženska grupa iz MZ Suha, će i ove godine obilježiti Međunarodni dan žena na selu koji se tradicionalno u svijetu obilježava 15.10.2018. godine.
Tim povodom Vive Žene, uz podršku Mreže žena u Podrinju, će organizovati 14.10.2018. Sajam proizvoda žena sa sela, Trg Slobode Tuzla, od 10:00 – 14:00, gdje će članice Udruženja i grupa predstaviti svoju kućnu i domaću radinost, a također prezentirati svoje aktivnosti koje doprinose aktivnijoj ulozi žena i ženskih grupa u razvoju civilnog društva, zalažući se za poštivanje ženskih ljudskih prava u svim oblastima javnog i privatnog života. Pored učešća udruženja i grupa iz Opština Bratunac, Srebrenica, Milići i Vlasenica na Sajmu će izlagati i udruženja iz Tuzlanskog kantona.
Nadamo se da ćete se i ove godine pridružiti obilježavanju Međunarodnog dana žena na selu, te kupovinom proizvoda podržati bosansko-herecegovačke žene.

 


 
Vive Zene FB
Vive Zene FB
Vive Žene
Group
Vive Žene
Funpage

 


FILM
VIVE ŽENE
Vive Zene Film
Centar za terapiju i rehabilitaciju

European UnionIAMANEH SchweizOlaf Palme CenterOHCHRMedicor Foundation  
www.vivezene.ba